MENÜ

Ünal Aysal: Kimse kaos beklemesin

Galatasaray'da mali genel kurul öncesi eski Başkan Ünal Aysal önemli açıklamalarda bulundu.

Ünal Aysal: Kimse kaos beklemesin

Sarı-kırmızılı camiada gözler bugün yapılacak mali kongreye çevrilirken herkesin aklının bir köşesinde ise ‘ibra’ endişesi var. Ünal Aysal’ın görevinden ayrılmasının ardından Duygun Yarsuvat ve yönetimi göreve gelse de Aysal’a yönelik özellikle de mali konulardaki eleştiriler üst perdeden de dillendirilmiş ve mali kongrede ibra edilmeyeceğine yönelik iddialar da artmıştı.

Duygun Yarsuvat ve yönetimi, üyelerin oyları ile verilecek karar öncesinde iki ayrı rapor hazırladı. Aysal ve Yarsuvat dönemini ayrı tutan bilançoların yanında iki dönemi bir gösteren bilanço da üyelerin oylamasına konulacak. İşte bu oylamada Aysal muhalifleri mali açıdan eski başkanı avlamak isterken camianın duayen isimlerinde ise Adnan Polat döneminden başlayan ‘ibra etmeme’ durumunun bir gelenek haline gelmesinden korkuyor.

‘BEN DE KONUŞACAĞIM’

Kritik genel kurul öncesinde ise Ünal Aysal durum değerlendirmesi yaparken G.Saray’ın olgunluğunun altını çizdi. G.Saray genel kurulunun her zaman sağduyu ile hareket ettiğini ve kendisinin de ibra edilmemek gibi bir korkusunun olmadığını söyleyen Aysal, şu ifadeleri kullandı:

“G.SARAY genel Kurulu 100 yıllık tecrübe ve sağduyuyu genlerinde taşıyan, olgun bir kurumdur. Ne yapacağını iyi bilir. Herkes görüşlerini söyler ama oradan G.Saray’ın aleyhinde bir karar çıkmaz. Bu sebeple hiç kimse bir kaos veya üslup dışı bir olay beklemesin, çıkacak karara da saygılı olsun. Ben şahsen medya yolu ile körüklenen, negatif algı yaratma gayretleri ve bilgi kirliliği ne boyutta olursa olsun herhangi bir endişe taşımıyorum. Zaten ben de çıkıp konuşacağım.”

(Vatan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ