MENÜ

Temsilcilerimiz için kritik hafta

Euroleague TOP 16'da son iki haftaya girilirken, Fenerbahçe Ülker ilk iki, Anadolu Efes ise ilk dört yolunda kritik maçlara çıkacak. Haftaya her iki takımız da galip gelirse, birbirleriyle oynayacakları maç formalite anlamı taşıyacak.

Temsilcilerimiz için kritik hafta

Euroleague’de geçen hafta çeyrek finali garantileyen Fenerbahçe Ülker, Malaga’yı yenip ilk ikiye girerek çeyrek finalde saha avantajı elde etme yolunda önemli bir adım atarken, eksik Olympiakos’a deplasmanda mağlup olan Anadolu Efes, şansını son iki haftaya bıraktı.

Efes için kritik hafta

Dördüncü sıra için yarıştığI Laboral’ın, Milano’ya yenilmesi ile ikili averajla yerini koruyan Anadolu Efes, önümüzdeki hafta çok kritik bir maça çıkacak. Temsilcimiz Milano’yu İstanbul’da yener, Fenerbahçe Ülker de Laboral’ı İspanya’da devirirse, son hafta Türk takımları prestij mücadelesi verecek.

Fenerbahçe’ye 1 galibiyet!

İlk iki sıra için Fenerbahçe Ülker’e bir galibiyet yeterli oluyor. Laboral’le çekişen ve rakibiyle aynı galibiyet sayısında bulunan Anadolu Efes de, iki maçı kazanırsa diğer sonuçlara bakmadan kendini çeyrek finale atacak. Haftaya CSKA Moskova-Olympiakos maçını gözönüne aldığımızda, ilk iki sıra için Fenerbahçe’ye kalan iki maçta galibiyet gerekmeyebilir de. Eğer Rus ekibi sahasında kazanırsa, Sarı- Lacivertliler, Laboral ve Efes’e yenilse dahi Olympiakos’la aynı puanda olacak ama ikili averajla grubu ikinci sırada tamamlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ