MENÜ

Robben yoksa Sneijder var

Van Persie ve Robben'in yokluğunda Guus Hiddink'in en güvendiği isim Wesley Sneijder olacak. Yıldız futbolcu, bize karşı çok sevdiği 10 numara pozisyonunda oynayacak.

Robben yoksa Sneijder var

Hollanda Teknik Direktörü Guus Hiddink’in, Robben’in yokluğunda Wesley Sneijder’i sol kanatta oynatması bekleniyordu. Bu bölgeyi hiç sevmeyen yıldız futbolcunun gerçek performansından uzak kalabileceği konuşuluyordu. Ancak Hiddink dün kadroyu açıkladı. Sneijder, Ay Yıldızlılar’a karşı çok sevdiği 10 numara pozisyonunda görev yapacak. Robben ve Van Persie’nin yokluğunda tüm yük 30 yaşındaki orta saha oyuncusunda olacak. Kanatlarda ise Narsingh ve Affelay görev yapacak. Hollanda’nın en önemli gol silahı ise Huntelaar. Kadro açıklandıktan sonra Hollanda basını, PSV’nin harika çocuğu Depay’ın yedek kalması nedeniyle Hiddink’e eleştiri yağdırdı.

‘Gol atarsam sevinirim!’

Wesley Sneijder, dün Guus Hiddink’le birlikte basın toplantısına katıldı. Yıldız futbolcu burada yaptığı açıklamada, “Türk halkının bana beslemiş olduğu duygular tamamen karşılıklı. Onları çok seviyorum. Ancak eğer maçta gol atarsam, herhalde sevincimi yaşarım! Yine de ne olacağını maçta göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ