MENÜ

Duygun Yarsuvat: Kan davasını bitirmek istiyorum

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, eleştirileri cevaplamak üzere ikinci defa kürsüye çıktı.

Duygun Yarsuvat: Kan davasını bitirmek istiyorum

Galatasaray Olağan Kongresi'nde eski başkan Ünal Aysal'ın konuşmasının ardından, sarı kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat kendilerine yönelik eleştirileri cevaplamak üzere ikinci defa kürsüye geldi ve şu açıklamaları yaptı:

"Önümüzdeki ay bir taraftar kartı çıkarıp, taraftarımızın yakın profiline gireceğiz. Taraftarımızın isteğini yönelik çalışmalarımız olacak. E-bilet uygulamasına girmesek ceza ödeyecektik, girdik ayrıca sponsorluk geliri de elde ettik. Başka eleştiri şike ile ilgili. Ben Duygun Yarsuvat olarak şikeye her zaman karşıyım. Tek söylediğim şike davasının yanlış mahkemede yapılmasıdır. Ben hukukçuyum derslerde de bunu söylüyorum. Bunu şikeyi koruyor gibi çevirmemek lazım. Ayrıca Fenerbahçe ile olan bu kan davasını bitirmek istiyorum. Benim amacım Galatasaray taraftarının da o stada gidip maçı izlemesini sağlamaktır."

'Bu bir zırva!'

"Mahmut Uslu, Kasımpaşa-Galatasaray maçı için şike yaptı demiş.. Bu bir zırva. Buna cevap verilmez dedim. Gökmen Özdenak benim için 'dansöz gibi kıvırtıyor' demiş. Eğer Gökmen böyle söylemişse benim IQ çok yüksek... Kusura bakmayın böyle kişilere cevap vermemek gerekir."

Haberin Devamı
YORUM YAZ