MENÜ

Tolgay Arslan:'Şampiyon olmak istiyoruz'

Beşiktaş'ın başarılı futbolcularından Tolgay Arslan, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

Tolgay Arslan:'Şampiyon olmak istiyoruz'

"Transferimden bu yana geçirdiğim süreç güzeldi"

Takıma katılalı henüz 8-9 hafta olduğunu söyleyen Tolgay Arslan, "Beşiktaş'a transfer olduğumdan bu yana 8-9 haftalık bir süreç geçti. Çok güzeldi benim için. Umarım devamı da böyle olur. Sezon bitiminde de inşallah kupayı havaya kaldırırız. İlk geldiğimde kolum kırıktı. Ondan dolayı biraz zorlandım. Şimdi onu atlattığımı söyleyebilirim. Son maçta ilk 11'de başladım. İyi bir oyun sergiledik ama mağlup olduk" ifadelerini kullandı.

"Takımım için savaşıyorum"

Fenerbahçe derbisi ve karşılaşmada sakatalandığı pozisyonu anlatan Tolgay Arslan, "Gözümdeki morluğun sebebi Emre Belözoğlu ile çarpışmamızdı. O pozisyondan sonra oldu. Sahaya geri döndüm ama kendimi kötü hissedince çıktım. Hemen hastaneye gittim ve bir gece orada kaldım. Hastaneye gittiğimde de her dakika maçı sordum ve merak ettim. İki gözümde morarsaydı hiç fark etmezdi. Her hafta takımım için savaşıyorum. Hedefimiz her maçta 3 puan almak. Fenerbahçe maçında da puan almamız önemliydi ama olmadı. Derbilerde gol yememek çok önemli. Derbide sanırım 75 dakika oynayabildim. Fena değildik. Fazla poziyon vermedik. 60. dakikadan sonra pozisyona gireceğimizi biliyorduk nitekim pozisyonları da yakaldık ancak sadece pozisyona girmek değil bunları gole çevirmek önemli" dedi.

"Kalan maçlarımızı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz"

Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını da değerlendiren Tolga, "Şampiyonluk şansımız yüksek. Kalan haftalara maç maç bakıyoruz. Şu an sadece Başakşehir maçına konsantreyiz. Bu maçtan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz. Ligin sondan bir hafta öncesinde Galatasaray ile oynayacağız. Önümüzdeki haftalarda puanlar kaybedersek o maçın bir anlamı kalmaz. O yüzden tek tek, maç maç bakıyoruz. Biz böyle iyi performansımızı sürdürürsek 33. haftadaki Galatasaray maçında şampiyon belli olur. Öncelikle taraftarımıza bugüne dek verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. İnşallah kalan maçlarımızın hepsini kazanarak şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

"Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli"

Tolgay Arslan, takımda oynadağı pozisyon ve taraftar ile ilgili de değerlendirmede bulunurken, "6 ve 8 numara pozisyonlarını çok seviyorum. Pozisyonum gereği arkadaşlarıma yardım ediyorum, pas alışverişi yapıyorum. 10 numara da oynadım ama uzun zaman oldu o pozisyonda oynamayalı. Benim kendi pozisyonumda maçı okumam gerekiyor. Kendime bu pozisyonda güveniyorum ve iyi hissediyorum. Taraftarımızı zaten anlatmaya gerek yok. Daha önce de söyledim, hayatımda böyle bir atmosfer görmedim. Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ