MENÜ

Terry 1 sene daha Chelsea'de

Sonunda Mourinho haklı çıktı. İmza önemli değil 'Terry bir sene daha bizimle ' dediği gün Chelsea Burnley ile sahasında berabere kalmıştı.

Terry 1 sene daha Chelsea'de

Dün Chelsea kulübü John Terry ile bir sene mukavele imzaladı. Kaptanını onöre etmek için bugüne kadar kazandığı kupalarla Stamford Bridge'de resim çektirdikten sonra basına açıklamalarda bulundular. Terry'nin yeni bir senelik kontratı haftada 150 bin Pound olarak belirlendi. Törende konuşan Mourinho 'Bu kontrat 'Teşekkürler John Terry' anlamına gelmiyor. Kaptan sahada üstün performans gösterdiği için kontratı haketti. Bir sezon daha aynı performansı gösterirse kulüp tekrar anlaşmasını uzatabilir. Bir senelik anlaşma duygusallık nedeniyle değil sahada gösterdiği başrılı futboldan kaynaklandı. 40 maç aynı performansla oynayan bir futbolcu John Terry.' açıklamalarında bulundu

1998 senesinden bugüne kadar 661 kere Chelsea forması giyen Terry 'Bir kupa daha kazandık şu ana kadar ümit ediyorum ki ben arkadaşlarım ve hocamız bu başarıları kazanmaya devam ederiz. Bu büyük kulüpte oynamaktan gurur duyuyorum. Beni devamlı olarak destekleyen seyircimize teşekkür etmek istiyorum' açıklamalarında bulundu.

Edip ADANIR

Haberin Devamı
YORUM YAZ