MENÜ

Tek sorun stoper

Hollanda ile 'Ya tamam ya devam' maçına çıkacak A Milli Takımımız'da Fatih Terim'in en önemli sorunu stoperde. Bu bölgede elinde Mahmut, Serdar Aziz ve Ersan bulunan Terim'in kimi dışarıda bırakacağı merak konusu!

Tek sorun stoper

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016’ya katılabilmek adına yarın Hollanda ile tarihi bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Amsterdam Arena’daki bu zorlu mücadeleden mutlak 3 puan çıkarması gereken Ay- Yıldızlı ekibimizin, sahadan mağlubiyetle ayrılması durumunda Fransa’da oynanacak finallere gitme umutları tamamen tükenecek. “Ya tamam ya devam” niteliğindeki mücadelenin öneminin farkında olan teknik direktör Fatih Terim ve futbolcular, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Merkez Emre ve Topal’a emanet

Oyuncularını bire bir yaptığı görüşmelerle motive etmeye çalışan Terim, Beşiktaş maçı sonrası takıma moralsiz katılan Emre ile özel olarak ilgilenmeye devam ediyor. Kamp devam ederken Beşiktaş taraftarlarının ağır ithamlarına maruz kalan tecrübeli yıldızla son bir görüşme yapan Terim’in, kritik maçta merkez orta sahada Emre Belözoğlu-Mehmet Topal ikilisini düşündüğü öğrenildi.

Kararı maç saati netleşecek


Gruplarda oynadığı 4 karşılaşmada da sahaya farklı bir savunma sistemi süren teknik direktör Fatih Terim’in yine en büyük sıkıntısı stoper bölgesi. Caner Erkin’e sol bekte görev vermesi beklenen Terim, sağ kanatta ise sakatlığını atlatan Gökhan Gönül’ü sahaya sürmeye hazırlanıyor. Kadroya çağırılan fakat gelmeyen Ömer’e alternatif elinde stoper için Ersan Gülüm, Mahmut Tekdemir, Serdar Aziz kalan deneyimli çalıştırıcının, bugün yapılacak son antrenman sonrasında kararının netleşeceği belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ