MENÜ

Semih Kaya döndü, tempo arttı

Galatasaray'da Semih Kaya, takımla çalışmalara başladı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da, antrenmanların sayısını artırdı. Cim Bom, dün olduğu gibi bugün de çift idman yapacak.

Semih Kaya döndü, tempo arttı

Milli ara sebebiyle 3 gün izin yapan Galatasaraylı futbolcular, Karabükspor maçının hazırlıklarına önceki gün başlamıştı. Milli takımlardaki oyuncularından yoksun olarak hazırlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar’ın dün sabahki antrenmanında, Semih Kaya da takımla birlikte çalıştı. Bireysel idman yaptığı dönemde ekstra çalışan Semih’in hazır görüntüsü, teknik heyeti de oldukça memnun etti. Ancak Hamzaoğlu’nun, elindeki futbolculara ufak bir sürprizi vardı. Tecrübeli çalıştırıcı, dün antrenman sayısını ikiye çıkardı. Sabah bölümündeki fiziksel idmanın ardından ana bölümde çift kale maç yapıldığı, Sabri Sarıoğlu’nun kontrollü tedavisinin sürdüğü ifade edildi.

Milli olamayanlar çok pişman!

Hamzaoğlu’nun adeta komando eğitimini andıran güce dayalı antrenmanları sonrasında futbolcuların espriyle karışık, milli takımda yer alamadıklarından dolayı pişman oldukları belirtildi! Akşam antrenmanı ile günü kapatan Cim Bom’da Hamza Hamzaoğlu’nun, bugün de takımı sabah ve akşam olmak üzere iki antrenmana çıkaracağı kaydedildi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ