MENÜ

Ricky Hickman sezonu kapattı

Fenerbahçe Ülker'in yıldız oyuncusu Ricky Hickman sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı.

Ricky Hickman sezonu kapattı

THY Euroleague TOP 16 gruplarında aldığı başarılı sonuçlarla grupta liderliğini sürdüren ve hedefini Final-Four olarak belirleyen Fenerbahçe Ülker'e yıldız oyuncusu Ricky Hickman'dan kötü haber geldi.

Sarı-Lacivertliler, sakatlanan ABD'li oyun kurucunun son durumuyla ilgili resmi siteden açıklama yaptı.

İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama:

26 Mart 2015 Perşembe günü oynanan Fenerbahçe Ülker-Unicaja Malaga maçında aşil tendonundan sakatlanan oyuncumuz Ricky Hickman’ın detaylı sağlık taramaları tamamlanmıştır.

Fenerbahçe Ülker sağlık ekibinden alınan bilgiye göre oyuncumuz, sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyecektir. Tedavi süreci başlatılan başarılı oyuncumuz Ricky Hickman’a geçmiş olsun der, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

MİNİ YORUM (Gökhan German)

Dünyanın sonu değil

Sezon başında çok eleştirilmişti. Şampiyon takımdan gelmesine rağmen, burada farklı bir rolde oynadığı için gereken katkıyı veremiyordu. Ama Zisis’in gelmesi onun üzerindeki baskıyı ve yükü azalttı. Sorumluluğu Zizis’le paylaşınca rahatlayan, rahatladıkça açılan Hickmann, yaklaşan Play-Off öncesi Fenerbahçe’nin en önemli oyuncularından biri olmuştu.

Sezonu kapaması -hem de saçma sapan bir pozisyonda- büyük şanssızlık. Şu reklam alanlarının kaymasına bir türlü çözüm bulunamadı. Kaç senedir, kaç oyuncunun hayatı karardı, saymakla bitmez. Bu çağda bu kadar zor birşey mi parkeye yapıştırılan reklamın, kaymayan bir maddeden yapılması. Bu işlerin uzmanı varsa çıkıp aydınlatsın bizleri...

Bundan sonra ne olacak? Sakatlık sporun bir parçası. ‘Eyvahlar olsun’ diye karalar bağlamanın anlamı yok. Tabii ki işleyen düzenin önemli bir dişlisi kırıldı. Ama Obradoviç gibi bir tecrübe, yıllardır bu tip sıkıntılarla yüzlerce kez karşılaştı. O pozisyon için, Kenan’dan, Emir’den ve Bogdanoviç’ten daha fazla verim almanın yollarını bulacaktır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ