MENÜ

Patrick Young sözlerine açıklık getirdi

Galatasaray Liv Hospital'in ABD'li oyuncusu Patric Young, gündüz saatlerinde attığı bir tweet'le ortalığı karıştırdı. Sonrasında ise GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Patrick Young sözlerine açıklık getirdi

Yaşadığı ekonomik sorunlar yüzünden krizlerle dolu bir sezonu sürdüren Galatasaray Liv Hospital'da Patric Young krizi yaşandı.

Furkan Aldemir'in NBA'e gitme kararı almasının ardından New Orleans Pelicans'tan kadroya katılan ABD'li pivot Patrick Young, attığı bir Tweet ile ortalığı ayağa kaldırdı.

Kendisine ait Twitter hesabından her sabah erken uyanmasıyla ilgili duyduğu rahatsızlığı dile getiren Young, ''Neden her sabah saat 4'te ezandan önce uyanmak zorundayım. Önümüzdeki sezon geri dönmek için istiyorum ve bunun için gereken neyse yapacağım'' ifadelerini kullandı.

Gelen tepkiler üzerine tweet'i sildi

Sosyal medyada attığı bu tweet'i yanlış anlaşılan Young, bazı taraftarlarca tepkiye maruz kaldı. Bu tepkiler üzerine Young tweet'ini sildi.

Patric Young'tan açıklama

Basında ve sosyal medyada çıkan haberler üzerine GSTV'ye konuşan Patric Young. "Müslümanlar'a ve Türkiye'ye saygım ve sonsuz söylediklerim farklı yönlere çekildi. Attığım tweette ezandan önce saat 4'te kalktığımı söylemek istedim" dedi.




Galatasaray'a Sevilla ikramiyesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ