MENÜ

Karaman: Şampiyonu Rize belirler

Milli aranın ardından Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Rize, şimdiden maçın havasına girmiş durumda. Hikmet Karaman, “Şampiyonluğa oynayan bir takım karşısında gücümüzü göstermeliyiz” dedi.

Karaman: Şampiyonu Rize belirler

Hikmet Karaman’ın gelişiyle birlikte ligde üst sıralara çıkan ve küme düşme korkusunu daha az yaşayan Çaykur Rizespor artık prestij peşinde. Milli aranın ardından Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Karadeniz ekibinde izin bitti, dev maçın hazırlıkları dün başladı. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenmana, milli takım kamplarında bulunan Eren Albayrak, Leonard Kweuke, Godfrey Oboabona, Ousmane Viera, Ali Adnan ve Kyle Lafferty katılmadı.

Önemli eksiklere rağmen şimdiden Fenerbahçe sınavının havasına giren Karaman, her zamanki gibi iddialıydı: Şampiyon olacak ekibi biz belirleyeceğiz. Önümüzdeki süreyi değerlendirip iyi bir skor almak istiyoruz. Amacımız şampiyonluğa oynayan takım karşısında Rize’nin gücünün ne olduğunu, çalışmalarının karşılığının ne olduğunu göstermek.”

Obraniak paniği

Takımla çalışmalara sakatlığı nedeniyle katılmayan Ludovic Obraniak’ın Fenerbahçe karşısında oynayıp oynamayacağı daha belli değil. Kulüp kanadından da henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Devre arasında Werder Bremen’dan kiralık olarak transfer edilen 30 yaşındaki futbolcunun durumunu yakından takip eden Karaman, sağlık heyetine, “Oyuncunun bizim için önemini biliyorsunuz” mesajını iletti. Polonyalı’nın ligde 9 maçta 2 gol ve 2 asisti var.

Haberin Devamı
YORUM YAZ