MENÜ

Hollanda'nın golcü silahları

Robben ve Van Persie'nin yokluğunda sistem değiştirmeye hazırlanan Guus Hiddink, Türkiye karşısına ikili forvetle çıkacak. Finaller için mutlak 3 puan gereken Portakallar, golü Huntelaar ve Bas Dost ikilisi ile arayacak.

Hollanda'nın golcü silahları

Hollanda’nın son yıllarda dünya futboluna kazandırdığı Arjen Robben ve Van Persie’nin Türkiye karşısında forma giyemeyecek olması, Guus Hiddink’i sistem değişikliği yapmak zorunda bıraktı.

Elemelerde oynanan maçların tamamına 4-3-3 dizilişiyle çıkan tecrübeli antrenör, gerçekleştirilen çalışmaların tamamında hücum bölgesini Klaas- Jan Huntelaar ve Wolfsburg’un gol makinesi Bas Dost’u denedi. Tecrübeli teknik adamın çift forvetli oynaması halinde sol kanatta Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder’i, sağ kanatta ise İbrahim Afellay’ı kullanması bekleniyor.

2 eksik can yakıyor!

İstasistiklere göre Hollanda, Robben ve Van Persie’nin yokluğunda maç kazanmakta bir haylı sıkıntı yaşıyor. Robben’in forma giymediği 72 maçın 13’ünü kaybeden Hollanda, 16 tanesinde berabere kaldı. Van Persie’nin oynamadığı 34 karşılaşmanın 9’u berabere biterken, 6’sı ise kaybedildi. Hollanda en çok puan kaybını bu ikilinin yokluğunda yaşadı.

Hollandalılar’dan ayrımcılık!

Hollanda’nın dün organize ettiği basın toplantısında FANATİK, büyük bir şokla karşılaştı. Yetkililer, programda olmamasına rağmen, toplantıyı sadece Hollandalılar’ın izleyeceğini belirtip, ekibimizi uzun süre bekletti. Türkiye’yi 1.5 yıl çalıştırıp, 10 milyon Euro kazanan Hiddink de, bize 10 dakikasını ayıracağının sözünü vermesine rağmen, ortadan kayboldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ