MENÜ

Demba Ba'dan Sane önerisi

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'a bir öneri de Demba Ba'dan geldi: Salif Sane... Hannover'de forma giyen 24 yaşındaki stoper için düğmeye basıldı.

Demba Ba'dan Sane önerisi

Yeni sezonda takıma mutlaka kaliteli bir yabancı stoper kazandırmak isteyen Beşiktaş’ın gündemine flaş bir isim girdi.

FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre Siyah-Beyazlılar’ın sezona damga vuran forveti Demba Ba, vatandaşı Salif Sane’yi, Kartal’a önerdi. Almanya Bundesliga ekiplerinden Hannover’de forma giyen 24 yaşındaki futbolcu için kulüp de araştırmaya başladı. Tayfun Korkut’un çalıştırdığı Alman ekibiyle 2017 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunan Senegalli oyuncu, savunmanın her bölgesinde oynama özelliğine sahip. Ayrıca 1.96’lık boyuyla hava toplarında da çok etkili. Zaman zaman ön liberoda da forma giyebilen Sane bu yüzden yönetime ve teknik heyete son derece mantıklı geldi. Ligde zor günler geçiren Alman ekibi ile sezon sonu temasa geçilip, genç futbolcuyu takıma kazandırma adına çalışma başlatılacak.

Çok yakın arkadaşı

Ba’nın da milli takımdan çok iyi tanıdığı vatandaşını önermesi, futbolcunun sürekli milli takımda görev alması ve altyapısının Fransa olması, transferin öne çıkan diğer olumlu unsurları olarak görülüyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ