MENÜ

Bu gurur Fırtına'nın

Tarihinde ilk kez EuroChallenge Cup'a katılan Trabzonspor Medical Park, Final-Four'a ev sahipliği yapacak olmanın gururunu yaşıyor. Görkemli bir turnuva olması için şimdiden çalışmalara başlanırken, hiçbir fedakarlıktan kaçılmaması kararı alındı.

Bu gurur Fırtına'nın

Boşnak başantrenör Nenad Markovic yönetiminde Avrupa’da başarılı işlere imza atan Trabzonspor, rüya gibi bir dönemi Final-Four’a evsahipliği yaparak taçlandırdı. Bordo- Mavili kurmayların maddi/manevi hiçbir fedakarlıktan
kaçınmayarak getirdiği bu büyük organizasyon 24-26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Almanya’nın Frankfurt şehriyle kıyasıya yarışa giren Trabzonspor, FIBA’nın aldığı kararı layıkıyla yerine getirmek için geniş çaplı bir program hazırladı. Taraftarların salona olan ulaşım kolaylığından, şehrin turistik mekanlarına varıncaya dek birçok ince detay düşünüldü. Kusursuz bir turnuva yapmak isteyen Karadeniz ekibinin profesyonelleri, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’yle de koordineli şekilde çalışıyor.

‘Kupayı alacağız’

Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı Başkanı Abiş Hopikoğlu, Trabzon’un FIBA EuroChallenge Kupası’na evsahipliği yapacak olmasından gurur duyduklarını ve kupayı kazanmak istediklerini söyledi. Hopikoğlu, yaptığı açıklamada, “Tüm Trabzonspor camiasına, Trabzon’a hayırlı olsun. Dörtlü Final maçlarını Türkiye’ye getirip Trabzon’da yapacak olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu organizasyonun alınmasında büyük emeği olan sponsorumuz sayın Muharrem Usta’ya çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ