MENÜ

Beşiktaş'ta 4 isim bir Sivok etmedi

Beşiktaş, sezon sonunda ayrılması beklenen Tomas Sivok'un yerini dolduramadı. Franco, Ersan, Necip ve Atınç'tan oluşan stoper kadrosu, bir çok duran top golüne engel olamadığı gibi, ofansif katkıda da Çek oyuncuyu geçemedi.

Beşiktaş'ta 4 isim bir Sivok etmedi

Beşiktaş defansı, Sivok’un yerini dolduramadı. 25 haftada atılan 42 gole defans katkı veremedi.

Geçen sezonun 2. yarısından beri defansta en çok görev alan Franco, Ersan Gülüm, Atınç Nukan ve Necip, bu sezon korner ve duran toplardan hiç gol atamadı. Buna karşı Kartal’ın kornerden attığı tek gol var, onda da Olcay Şahan imzası bulunuyor.

İbrahim Toraman’ı Sivas’a kiralayan, Escude’yi satan Slaven Bilic, Sivok’u da UEFA listesine bile koymayarak adeta defterden silmişti.

ESCUDE BİLE DAHA BAŞARILI

Devre arası alınan Milosevic sakatlandığı için henüz lig maçı oynayamazken, Ersan, Franco, Necip ve Atınç, duran topta gol atmak bir yana rakiplerin bir çok duran top golüne de mani olamadı.

Atınç hariç, diğer üç stoper, sakatlandıktan sonra geçen yıl sonundan beri unutulan Sivok’tan son 1.5 yılda daha çok oyanmalarına rağmen Çek oyuncunun performansını yakalayamadı.

Franco ve Ersan bir gol atarken, Sivok 2 gol attı. Takımdan ayrılan Escude bile 2 gollük katkı sunmuştu. Az şans bulan Atınç ve farklı pozisyonlarda oynayan Necip ise gol sevinçi yaşamadı.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ