MENÜ

Rıza Çalımbay: Sorumluluk başkanda

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımın iç sahadaki kalan maçlarını Mersin Stadyumu'nda oynayacak olmasıyla ilgili, "Bütün sorumluluk başkanda. 'Ben karışmıyorum, antrenman yapıp göreyim diye istedim, vermediler" diye konuştu.

Rıza Çalımbay: Sorumluluk başkanda

Çalımbay, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu tarafından ligde iç sahada kalan 5 maçın Mersin Stadyumu’nda oynanacağının açıklandığını hatırlatarak, bu konuda tüm yetkinin başkan Ali Kahramanlı’da olduğunun altını çizdi.

Stadın antrenman için kendilerine verilmediğini anımsatan Çalımbay, "Ben o şeyi kabul edemiyorum. Kınıyorum ben onu. İl spor müdürü arkadaşı kınıyorum. Yani Mersin İdmanyurdu’na antrenman için sahayı vermeyen adamı kınıyorum" dedi.

Çalımbay, maçların oynanacağı saha seçimi konusuna karışmadığını belirterek, kendilerine antrenman sahası konusunda yardım edilmediğini söyledi.

Artık Mersin Stadyumu’na antrenman için gitmeyeceğinin altını çizen Çalımbay, şöyle devam etti:

"Mersin İdmanyurdu’na antrenman için sahayı vermiyorsan çok ayıp. Adam size yalan söylüyor. Ben ’Orada 7-8 antrenman yapmazsam, orada hazırlık maçı oynamazsam ben orada oynayamam’ dedim. Bizim antrenman yapmamız lazım. Ben o sahayı onlardan daha çok düşünürüm. Saha işini daha iyi anlarım."

Çalımbay, antrenman yapmanın zemini bozmayacağını belirterek, statta yaptıkları son antrenmanda kendilerine belli bölümlerin kullanılmamasının söylendiğini kaydetti.
Stat ve zeminle ilgili düşüncesinin sorulduğu Çalımbay, "Bütün sorumluluk başkanda. ’Ben karışmıyorum, antrenman yapıp göreyim diye istedim, vermediler" dedi.

Haftasonu yapılacak hazırlık maçı sırasında yağmur beklendiğinin aktarılması üzerine Çalımbay, "Ben karışmam. Cumartesi maç yapacağız. Mükemmel bir stat yapmışlar, o sahanın çok iyi şartlarda olması gerekiyor. Maç oynayacağız, yağmur yağarsa göreceğiz sahayı. İnşallah bir şey çıkmaz" dedi.

Statla ilgili tereddütleri olduğunu ifade eden Çalımbay, "Antrenmanı o yüzden istedim. Ben maç yapacağım yerde antrenman yapmam ama sadece o sahayı test etmek için istedim" dedi.

Çalımbay, zeminin eskiye göre iyi olduğunu ancak sahanın silindirle ezildiğini vurgulayarak, zeminin "taş" gibi olduğunu söyledi.

Çalımbay ayrıca, takımdaki düşüşü kadro sıkıntısı nedeniyle normal karşıladığını ve milli takım arasının futbolculara iyi geleceğini ifade etti.

Çalımbay, Balıkesirspor maçıyla çıkışa geçmek istediklerini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ