MENÜ

Pancu: Aşağılamanın zirvesi

Kadıköy'de 4-3 kazandıkları, kendisinin de kaleye geçip başarılı kurtarışlar yaptığı tarihi derbi hakkında Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Pancu: Aşağılamanın zirvesi

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 1-0 yendiği derbiye yayıncı kuruluşun konuğu olarak gelen siyah-beyazlı takımın eski yıldızı Daniel Pancu, Romanya dönüşünde ilginç açıklamalarda bulundu. Pancu, kendisine 'Kadıköy Panteri' lakabının takıldığı 2004-2005 sezonundaki maç için, "Çok uzun zaman oldu, üzerinden 10 yıl geçti. Ama ben dün gibi hatırlıyorum her şeyi, atmosfer müthişti. Gerçi bilirsiniz, Türkiye'de atmosfer her zaman güzeldir" dedi.

O GECE TARİH YAZDIK

Pancu sözlerini şöyle sürdürdü: "O günlerin tekrar gündeme gelmesi beni duygulandırdı. Bu çok normal bir şey. Ben o gece tarih yazan Beşiktaş'ın önemli bir parçasıydım. O tarihi galibiyeti, o gün çocuk ve genç olanlar yaşlandıklarında bile hatırlayacak. Beşiktaş taraftarı için o gece, Fenerbahçe'yi aşağılamanın zirvesiydi."


Portekiz'de gündem Daniel Opare
GEÇMİŞİ UNUT GELECEĞE BAK

Fenerbahçe derbisinin ardından izine çıkan Beşiktaş, Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Slaven Bilic'in antrenman öncesi futbolcularıyla yaptığı konuşmada, "Fenerbahçe yenilgisi geride kaldı. Bu maçı unutup, önümüzdeki haftalara bakmamız gerekiyor. Kendinizi toparlayın" dediği öğrenildi.

Kaynak: Sabah

Haberin Devamı
YORUM YAZ