MENÜ

Metin Albayrak: Emre Belözoğlu cezasız kalmamalı

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, önemli açıklamalarda bulundu.

Metin Albayrak: Emre Belözoğlu cezasız kalmamalı

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Best FM’de yayınlanan ‘Basın Tribünü’ programında Spor Müdürü Gökhan Dinç’in sorularını yanıtladı.

İşte Metin Albayrak’ın sözleri;

'Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık'

“Elimize birçok fırsat geçti ama değerlendiremedik. Futbol hatalar oyunu. Hiç ummadığımız maçlarda da puanlar kaybettik.Tahmin etmediğimiz, planlamadığımız ve hiç ummadığımız bir yenilgi oldu, çok üzgünüz.”

'Adaleti yerine getirmelerini istiyoruz'

“Adil ve adaletli olma anlamında Türk futbolunu yöneten kişilerin adaletli bir şekilde görevlerini yerine getirmelerini istiyoruz. Adaletsizliğin olduğu yerde emsal olur.Yoksa herkes her şeyi yapar.Bu konuda pozitif düşünüyorum.Haklı olan kazansın. Hak etmediğimiz hiçbir şey istemeyiz.”

'Fırat Aydınus’u istemiyoruz'

“Şahsiyetli, gururlu ve onurlu biriyse istifa etsin. Burası muz cumhuriyeti değil. Bu maçı Avrupa’da oynatsaydı ’güle güle git’ derlerdi. Türk futbolundan komple gitsin. Böyle olayların içinde olmaktan utanıyorum.”

'Emre cezasız kalmamalı'

“Biz Fenerbahçe’nin kaptanının hocamıza karşı söylemleri ve eylemleriyle ilgili cezasız kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe çok seviyesizce kişinin özel hayatına müdahale edici açıklamalarda bulundu. Biz kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda her konuda cevap veririz.Hukuki çerçevede her zaman Beşiktaş’ın haklarını korumaya devam ederiz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ