MENÜ

Kral'dan Burak Yılmaz'a: İyi çalış

Cim Bom'un efsane futbolcusu Hakan Şükür, Burak Yılmaz'ı veliahtı olarak görüyor.

Kral'dan Burak Yılmaz'a: İyi çalış

Cim Bom’un efsane futbolcusu Hakan Şükür, Burak Yılmaz’ı veliahtı olarak görüyor. Burak’a sürekli tavsiyelerde bulunduğu bilinen Şükür, bu kez de instagram hesabından golcü oyuncuyu antrenmanda izlediği bir fotoğraf paylaştı ve altına, “Yıllar nasıl geçiyor. Geçen yazdan bir hatıra. Takipteyim iyi çalış” şeklinde bir yorum yazdı. Öte yandan ‘Kral’ lakaplı tecrübeli futbolcu, FIFA tarafından onurlandırılacak. FIFA’nın Zürih’te açacağı Dünya Futbolu Müzesi’nde forması bulunacak efsane oyuncu, önümüzdeki günlerde İsviçre’ye giderek UEFA Kupası’nı kazandıkları gün giydiği formayı yetkililere teslim edecek.

Semih azimle çalışıyor

Galatasaray’ın genç savunma oyuncusu Semih Kaya, devre arasında yaşadığı sakatlığın ardından sahalara dönmüş, ancak bir türlü istenen seviyeye gelememişti. Bu durumu düzeltmek için canla başla çalışan Semih, Florya’da her gün ekstra çalışmalar yapıyor. Deyim yerindeyse Metin Oktay Tesisleri’nde yatıp kalkan başarılı stoper, yakın çevresine en yakın dönemde sahalara bomba gibi dönmek istediğini belirtiyor.

Aslan’dan ırkçılık mesajı

Aslan, son dönemde yaşanan ırkçılık olaylarına kayıtsız kalmadı. Her sene 16-29 Mart tarihleri arasındaki Uluslararası Irkıçılıkla Mücadele Haftası nedeniyle resmi Twitter hesabından “No to racism” yazan bir fotoğraf paylaşan Sarı-Kırmızılı kulüp, resmin altına “Irkçılık bir insanlık suçudur. Bu suça ortak olmayın” mesajını düştü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ