MENÜ

Karşıyaka ligin rotasını çizecek

Play-Off'a kalmayı hedefleyen Karşıyaka, önlerindeki 9 maçta hem zirveyi hem de ligin dibini belirleyecek karşılaşmalara çıkacak. İzmir temsilcisinin alacağı sonuçlara göre sezonun yol haritası belli olacak.

Karşıyaka ligin rotasını çizecek

PTT 1. Lig’de 36 puanla Play-Off hattının 6 puan gerisine düşen Karşıyaka, kalan 9 haftada ligin altını ve üstünü çok yakından ilgilendiren sınavlara çıkacak. 3 maçında zirve mücadelesi veren takımlarla karşılaşacak Yeşil-Kırmızılılar, diğer 6 müsabakada ise düşme korkusu yaşayan rakiplerle oynayacak. Milli maç arasının ardından ikinci sıradaki Adana Demirspor’u konuk edecek Kaarşıyaka, ardından üst üste Bucaspor (D), Altınordu ve Denizlispor deplasmanlarına gidecek.

'Evde yenilmemeliyiz'

Ege temsilcisi, derbi maratonundan sonra Giresunspor, Albimo Alanyaspor (D), Boluspor, Kayserispor (D) ve Adanaspor maçlarıyla sezonu tamamlayacak. Ligin en kritik dönemlerini yaşadıklarını söyleyen Başkan Fatih Diniz, "Adana Demirspor’u yenemezsek ilk 6 hesabımız zora girer. Play-Off’a kalmak için özellikle kalan iç saha maçlarında hiç kayıp yaşamamamız gerekiyor" şeklinde konuştu. Karşıyaka’da burnundan ameliyat olan Ramazan'ın, Adana Demirspor randevusuna yetişeceği kaydedildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ