MENÜ

İşte Necati Ateş'in kadro dışı bırakılma sebebi

Erciyesspor'da takımın en tecrübeli isimlerinden Necati Ateş'in kadro dışı bırakılması güne damga vuran gelişmelerden biriydi.

İşte Necati Ateş'in kadro dışı bırakılma sebebi

Deneyimli futbolcunun kadro dışı bırakılmasıyla ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Takımın başına Bülent Korkmaz'ın getirilmesini istediği için kadro dışı bırakıldığı bile iddia edildi. Bu söylentileri ve yönetimin aldığı flaş kararı FANATİK'e değerlendiren Necati, net ifadeler kullandı. İşte açıklamaları:

'Toplantıya bile girmedim'

"Bu iddiaların nereden çıktığına anlam veremiyorum. Olayın Bülent Korkmaz'la hiçbir alakası yok. Hatta futbolcuların yönetimle hoca konusu için görüşlerinin alındığı toplantıya bile girmedim ben. Futbolcular da zaten Bülent Korkmaz'ı istediklerini söylemişler."

'Hayatımda ilk kez...'

"Yönetimin almış olduğu bir karar var ortada. Saygı duymaktan başka yapacağımız bir şey yok. Sadece hayatımda ilk kez kadro dışı kaldım. Doğal olarak insanın zoruna gidiyor. Ama bunu da yaşayacağımız varmış. Kesinlikle ne benim yönetime ne de yönetimin bana karşı bir saygısızlığı olmadı. Olamaz da zaten. Ben tutup ekmek yediğim bir camia hakkında konuşmam, kimseyi de konuşturmam. Bu ne bana ne de kariyerime yakışır."

'Buralarda böyleymiş'


"Yönetim, aldığı karar hakkında bir gerekçe göstermedi bana. Tebliğ ettiler sadece. Benim uygulamaktan başka yapacağım bir şey yok. Yani inan nedenini ben de bilmiyorum. Ama İlhan Parlak kardeşimle konuştuk, buralarda işlerin böyle olduğunu söyledi bana. sonuçta hayatım boyunca şampiyonluğa oynamış bir futbolcuydum. Öğrendik ki takım küme düşerken ya en çok para alan ya da kaptan ilk gönderilen oluyormuş."

'Hazır bekliyor olacağım'


"Normalde A2'yle çalışmayacaktım. Ancak takımın son haftalara bana ihtiyacı olursa hazır olabilmek için idmanlarıma A2 takımıyla birlikte devam edeceğim. İsmime yakışan bir şekilde oradaki genç arkadaşlarımıza bir şeyler kazandırabilirsek ne mutlu bize. Ekmek yediğimiz yere adam gibi hizmet etmek yakışır. Kalan iki ayda dolayısıyla üzerimize düşeni yapacağız. Takımım ne zaman bana ihtiyaç duyarsa elimden geleni yapmaya hazırım."

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ