MENÜ

Gençlerden 4 bronz madalya

Serbest Milli Takımımız, 23 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası'nı 4 bronz madalyayla kapattı. İlk gün Nebi Uzun, Murat Ertürk ve Yusuf Can Zeybek kürsüye çıkarken dün de Recep Topal Türkiye'ye bir Avrupa 3.'lüğü daha kazandırdı.

Gençlerden 4 bronz madalya

Atasporumuzun gelecekteki ‘A’ Milli Takımı’nı oluşturacak 23 Yaşaltı Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda ilk etabı tamamladı. Polonya’da devam eden şampiyonın ilk iki gününde mindere çıkan Serbest güresçilerimiz, organizasyonu Nebi Uzun (57), Recep Topal (61), Murat Ertürk (74) ve Yusuf Can Zeybek’in (97) kazandığı 4 bronzla kapattı.

Şampiyonanın ikinci gününde, 61 kiloda mindere çıkan Recep Topal, akşam seansında Azeri Akhmednabi Gvarzatilov’u 5-4 yenerek, bronz madalyanın sahibi oldu. 70 kiloda Serhat Arslan, 86 kiloda Fatih Erdin ve 125 kiloda Yunus Emre Dede ise başarılı olamadı ve dereceye giremeden elendi.

Türkiye 4. bitirdi

Bu sonuçların ardından Türkiye, genel klasmanda Rusya (61), Gürcistan (57) ve Azerbaycan’ın (48) ardından 44. puanla 4.sırada yer aldı. Şampiyona Kadın Milli Takımımız’ın müsabakalarıyla bugün devam edecek. Kadın Milli Takımımız’da 48 kiloda Evin Demirhan, 55 kiloda Bediha Gün, 60 kiloda Hafize Şahin, 69 kiloda Sinem Topçu madalya mücadelesi verecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ