MENÜ

Buca'da Erkan ve Civar'a şartlı evet

Antalyaspor yenilgisi sonrası takıma ve teknik heyete para cezası kesen ayrıca Erkan Taşkıran ile Civar Çetin'i süresiz kadro dışı bırakan Bucaspor Yönetimi'nden ikili liye şartlı 'af' çıktı. Erkan ve Civar'ın kendilerini toparladığı takdirde yeniden formalarına kavuşacağı açıklandı.

Buca'da Erkan ve Civar'a şartlı evet

PTT 1. Lig'in son haftasında Antalyaspor'a sahasında kaybettiği maç sonrası takıma ve teknik heyete para cezası veren Bucaspor Yönetimi, Erkan Taşkıran ve Civar Çetin'i de kadro dışı bıraktığını açıklamıştı. Ligde kritik bölgede bulunan Sarı-Lacivertliler'de cezalı ikiliye şartlı evet çıktı. Bugün bir açıklamada yapan İzmir temsilcisinin yetkilileri, ikinin kendilerini toparlamaları durumunda takıma dönebilecekleri belirtildi. "Her oyuncumuz bizim için değerli" diyen Sarı-Lacivertlier, "Erkan ve Civar’ı süresiz kadro dışı bırakmadık. Eski formlarını yakaladıkları takdirde yine çıkar bu formayı giyerler" mesajını gönderdi.

'Moral bozukluğu istemiyoruz'

Teknik direktör Mustafa Bahadır ise Elazığspor’u yenerek yeniden çıkışa geçeceklerini ifade etti. Genç teknik adam, "Oyuncularımızın morallerini bozmadan çalışmalarını sürdürmesi istiyoruz. Gerçek kimliklerini ortaya koydukları anda Bucaspor’un hiçbir maçını kaybetmeyecek" yorumunu yaptı. Bilindiği üzere yönetim, Erkan Taşkıran ve Civar Çetin’i süresiz kadro dışı bırakmış, tüm futbolcularla teknik adamlara 15’er bin TL ceza vermişti.. Antalyaspor’a sahasında 3-0 yenildiği maçta oyundan alındığı için eldivenlerini yere fırlatan Mehmet İncebacak’a ayrıca 6000 TL ceza kesen yönetim, Erkan ve Civar’ın U21 takımıyla çalışmasını kararlaştırmıştı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ