MENÜ

Antep Belediye Play-Off için umutlu

Zirve mücadelesi veren Osmanlıspor'u ağırlayacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son haftalardaki çıkışını bu maçta da sürdürüp Play-Off yolunda umudunu son maça kadar sürdürmeyi hedefliyor.

Antep Belediye Play-Off için umutlu

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı.Daha sonra güç ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular paraşüte bağlı olarak hız yapmaya çalıştı. Teknik direktör Kutlu, idman sonrası yaptığı açıklamada, son haftalarda yakaladıkları çıkışları Osmanlıspor karşısında sürdürmek istediklerini söyledi.

'Bu maç çok önemli'

Osmanlıspor’un ligin güçlü ekiplerinden birisi olduğunu ifade eden Kutlu, rakiplerinin geçen hafta kaybettiğini hatırlatarak şöyle konuştu: "Rakibimiz Gaziantep’e mutlak galibiyet parolasıyla gelecek. Bizde son haftalarda güzel işler çıkaran bir ekibiz. O yüzden keyifli ve çekişmeli bir maç bizi bekliyoruz. Her iki takımın da hedeflerine ulaşması için puanlara ihtiyacı var ama gülen tarafın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olması için var gücümüzle çalışacağız." Taraftara çağrıda bulunan Kutlu, "Bu maç bizim için çok önemli. Play-Off hedefine ulaşma anlamında önemli bir maça çıkacağız. Bunu maçtan istediğimiz skoru alabilirsek emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bu zorlu maçta Gaziantepli tüm sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ