MENÜ

İbrahim Üzülmez bombası

Spor Soto Süper Lig'deki teknik direktör kıyımı sonrası İbrahim Üzülmez bir kez daha liste başı olmayı başardı.

İbrahim Üzülmez bombası

Ligdeki başarısız sonuçların ardından Kayseri Erciyesspor'un teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayırması, yeni alternatifleri gündeme getirdi. Zorlu lig maratonunda kritik haftalara girilirken yeni bir teknik adamı en kısa sürede işbaşına getirmeyi planlayan Erciyes Yönetimi, boştaki teknik adamlara yöneldi.

Erciyes'in gündemine gelen isimlerden ilki Ertuğrul Sağlam oldu. Ancak Eskişehirspor'da geçirdiği zorlu süreç sonrası sezon sonuna kadar çalışmama kararı alan Sağlam'ın, Erciyes'te işbaşı yapmasına düşük bir ihtimal gözüyle bakılıyor. Listeye giren sürpriz isimler de var. O isimlerden ilki ise Beşiktaş'taki futbolculuk döneminde sergilediği performansla efsaneler arasına giren İbrahim Üzülmez.

Yıpranmamış ve maliyeti düşük bir teknik adamla final haftalarını oynamak isteyen Kayseri Erciyes yönetiminin, aracılar vasıtasıyla İbrahim Üzülmez'le irtibata geçtiği ifade ediliyor. Kayseri temsilcisi, milli maç haftası sona ermeden yeni teknik kadrosuyla el sıkışmanın planlarını yapıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ