MENÜ

Fener'den Beşiktaş'a görüntülü cevap

Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş maçının devre arasında soyunma odası koridorunda yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. Sarı Lacivertliler, Slaven Bilic'e yüklendi ve hem taraftarları hem de futbolcuları Hırvat hocanın tahrik ettiğini duyurdu.

Fener'den Beşiktaş'a görüntülü cevap



Fenerbahçe'den Beşiktaş'a 24 saat içerisinde yanıt geldi. Beşiktaş'ın soyunma odası koridorlarındaki görüntüleri ortaya çıkarmasıyla başlayan tartışma yeni bir boyut kazandı.

Sarı Lacivertli kulüp de, Siyah beyazlılar'a görüntülü yanıt verdi.


***

Fenerbahçe Kulübü ilk olarak ligin ilk yarısında oynanan maçtaki görüntülerle yayınına başladı.





Daha sonra Saracoğlu'ndaki görüntülere geçildi. Slaven Bilic'in Emre Belözoğlu ve Fenerbahçeli futbolculara karşı tahrikkar tavırlarından bahsedildi.




"Bilic su şişesi atmaya kalktı, tahrik etti"

Maçın ilk yarısında Bilic'in Fenerbahçeli taraftarlara karşı elinde tuttuğu su şişesini atacakmış gibi yaparak tahrik ettiği belirtildi.




"Emenike'nin önüne çıktı"


Fenerbançe Tv'de belirtilen bir başka olay ise, Emenike'nin sinirli bir biçimde sahadan çıktığı zaman Bilic'in, Nijeryalı'nın tam önüne çıktarak, olaya müdahil olduğu iddiasıydı...

"Emre'ye kendi dilinde küfür etti"

Emre'yle tartışması sırasında ise Hırvat teknik adamın Emre'ye Sırpça küfür ettiği belirtildi. Emre'nin her maçta Bilic'in insanların annesine küfür ettiği belirtilirken, 'HER MAÇ, JEBEM TI ... ' (Sırpça küfür) diyor" dediği görüntülerin fotoğrafları yayınlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ