MENÜ

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a ağır cevap

Beşiktaş'ın Emre'nin Bilic ile koridordaki diyaloglarını gösteren kaset atağına Fenerbahçe gecikmeden yanıt verdi. Görüntülerde Emre, Hırvat hocanın kendisine her maçta Sırpça küfür ettiğinden şikayet ediyor. Kulübün yazılı açıklaması da tansiyonu yükseltecek türden.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a ağır cevap

Derbi biteli 4 gün oldu ama yankısı sürüyor... Önce Beşiktaş Yönetimi karşılaşmada kural hatası yapıldığını öne sürmüş, önceki akşam saatlerinde de kulüp televizyonundan Emre Belözoğlu’nun saha içi ve koridorlardaki görüntülerini paylaşmıştı. Fenerbahçe’nin kaptanından ‘20 numara’ diye bahseden ve tabloyu ‘ahlaksızlık’ olarak nitelendiren Siyah-Beyazlı ekibin başkanı ve kurmaylarına yanıt gecikmedi. Fenerbahçe de görüntüler yayınladı ve bir de yazılı açıklama yaptı.

Emre’nin isyanı var

Farklı açılardan çekilen o görüntülerde Emre’nin Bilic’i Beşiktaşlı yönetici Mete Vardar ve bazı futbolculara şikayet ettiği, “Her maç, ‘Jeb...tı Ma....’ (Sırpça ağır küfür)! Ona söyleyin bir daha bunu söylemesin” ifadelerini kullandığı görülüyor. Ayrıca yayınlanan diğer görüntüler üzerinden Bilic’in saha kenarına gelerek bazı Fenerbahçeli futbolcuları provake ettiği yorumları da yapıldı.

‘Haddinizi bilin’

Resmi açıklamada ise özetle şu ifadeler kullanıldı: “Kaybetme alışkanlığından doğan yenilgi yönlendirmelerinizi dikkatle takip ediyor ve anlayışla karşılıyoruz. Derbi kazanamamanın, ’köy takımı’ olarak nitelenen takımdan 5 gol yiyerek Avrupa’dan elenmenin ya da size ait tek bir tuğlası dahi olmayan stadı söz verdiğiniz tarihte kombine satışı yaptığınız taraftarlarınıza teslim edememenin utancını ve hezeyanını görüyor ve size hak veriyoruz...”

Kaptan hassasiyeti

“Fenerbahçe kaptanına ‘ahlaksızlık’ ithamında bulunabilecek kadar ahlak konusunda özgüvene sahip olmanız takdire şayan olsa da, konu ahlak olduğu zaman, konuşacak en doğru kişinin kendiniz olacağını düşünmek konusundaki ısrarınızdan vazgeçmenizi bekliyoruz. Kendinizi, camianızı ya da Fenerbahçe’yi bilemeyebilirsiniz ama bilmeniz gereken haddiniz ve diliniz.”


Fener'den Beşiktaş'a görüntülü cevap

Haberin Devamı
YORUM YAZ