MENÜ

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye sert cevap

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe cephesinin derbi hakkındaki açıklamalarına resmi siteden yayınladığı bir mesajla cevap verdi.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye sert cevap

Olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşananlarla ilgili karşılıklı açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Fenerbahçe'nin gün içinde yaptığı sert açıklamalara cevap niteliğinde bir mesaj yayınlayan Beşiktaş Kulübü, sarı lacivertli yöneticileri adaletsizliklerin arkasına sığınmakla suçladı.

Açıklamanın tam metni şu şekilde:

"Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, vicdan sahibi herkesin görebileceği, tüm sporseverlerin gözleri önünde cereyan eden derbi maçtaki spor ve ahlak dışı olayları örtmek amacıyla yapmış olduğu açıklama, kulübümüzü kendi seviyelerine çekme ve asıl konudan uzaklaştırma gayreti taşımaktadır.

'Adalete fener yak' diyen bir kurumu yönetenlerin; adaletsizliklerin arkasına sığınması, adaleti kazanmak sanması, Türk futbolunun kanayan yarasının gün yüzüne çıkmasıdır.

Türk futbol ailesinin tüm paydaşlarının hem fikir olduğu şekilde; futbolumuza zarar veren bu zihniyete prim verecek şekilde cevap vermeyeceğiz ve o seviyeye asla inmeyeceğiz. Ancak futbolumuzdan bu zihniyet ve seviyenin temizlenmesi mücadelemize, aynı kararlılıkla devam edeceğimizi kamuoyuna saygılarımızla sunarız."


Fenerbahçe'den Beşiktaş'a ağır cevap

Haberin Devamı
YORUM YAZ