MENÜ

Türk Hava Yolları (THY), Şampiyonlar Ligi'ne sponsor oldu

Dünyanın en büyük havacılık şirketlerinden Türk Hava Yolları, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne sponsor oldu. THY, ayrıca, Barcelona ve Manchester United gibi dev kulüplerin de sponsorluğunu üstleniyor.

Türk Hava Yolları (THY), Şampiyonlar Ligi'ne sponsor oldu

Türk Hava Yolları, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne, “Resmi Havayolu Sponsoru” sıfatı ile üç yıl süreyle sponsor olma kararı aldı. Dünyanın en büyük havacılık şirketlerinden Türk Hava Yolları, Lionel Messi ve Kobe Bryant gibi yıldız isimlerle çektiği reklam filmleriyle global çapta büyük ün yaptı. Sonrasında Katalan devi Barcelona ve Avrupa'nın büyük kulüplerinden Manchester United'ın da sponsorluğunu üstlendi. Yeni hamlelerine devam eden THY, şimdi de dünyanın en büyük futbol organizasyonlarından Devler Ligi'nin sponsorlarından oldu.

Türk Hava Yolları, Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama şu şekilde;

Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, Ortaklığımızın global marka bilinirliğinin ve marka algısının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla dünyanın en çok takip edilen ve en prestijli liglerinden biri olarak kabul edilen UEFA Şampiyonlar Ligi'ne "UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Resmi Havayolu Sponsoru" sıfatı ile üç yıl süre ile sponsor olunmasına karar verilmiştir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ