MENÜ

Şanlıurfa Özköylü ile umutlu

Teknik direktör Özköylü yönetiminde bileği bükülmeyen Şanlıurfaspor'da Süper Lig umutları arttı. Başkan Fethi Şimşek,"Hocamız yönetimindeki iyi oyunumuzu sezon sonunda Süper Lig ile taçlandırmak istiyoruz" dedi.

Şanlıurfa Özköylü ile umutlu

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’da kulüp başkanı Fethi Şimşek, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde takımın Süper Lig’e çıkacağına inandıklarını söyledi. Sezona Süper Lig hedefiyle başlayan Sarı-Yeşilliler, istediği sonuçları alamayınca 19. haftada teknik direktör Cihat Arslan ile yollarını ayırdı. Teknik direktörlük kariyerinde çalıştırdığı 7 takımın 2’sinde şampiyonluk yaşayan Osman Özköylü ile anlaşan Güneydoğu temsilcisi, daha sonraki süreçte iyi bir performans ortaya koydu. lk maçına deplasmanda Elazığspor karşısında çıkan Özköylü, oyuncularının 9 kişi kalmasına rağmen maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Daha sonraki Karşıyaka maçında uzatma dakikalarında bulduğu golle galip gelen Şanlıurfaspor, Osmanlıspor ile de 1-1 berabere kaldı. Deplasmanda Orduspor’u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Ceylanlar, daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 2-0, son olarakta Manisaspor’u 2-1 yendi. Özköylü yönetiminde namağlup seri yakalayan Güneydoğu temsilcisi, 6 maçtan altığı 3 galibiyet, 3 beraberlik ile 12 puan topladı. anlıurfaspor, 26. haftaya 42 puanla 6. sırada girdi.

'Her maçımız bir final '

Başkan Fethi Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın bir üst lige çıkması için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi. Futbolcuların özellikle teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde iyi bir çıkış yakaladığını ifade eden Şimşek, kalan her maça final gözüyle bakmaya başladıklarını vurguladı. imşek, taraftarın desteğini daha güçlü görmek istediklerini anlatarak, şöyle devam etti: "Tecrübeli hocamızla takımımız iyi bir uyum yakaladı. ÖzellikleSamsunpor ile oynayacağımız maç bizim için kritik bir önem arz ediyor. En yakın takipçimiz olan Karadeniz temsilcisini yenerek hem üst sıralara çıkmak hem de alt sıralarla bağımızı koparmak istiyoruz. Hocamız yönetimindeki iyi oyunumuzu sezon sonunda Süper Lig ile taçlandırmak istiyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ