MENÜ

Karşıyaka'ya gurbet acısı

Kulüpteki mali sıkıntıya rağmen Süper Lig hedefiyle sezona başlayan Karşıyaka, dış sahadaki performansıyla bekleneni veremedi. Deplasmanda 13 maça çıkan Yeşil-Kırmızılılar, 7 yenilgi ve 3 beraberlik alırken, sadece 3 maçta galibiyet sevinci yaşadı.

Karşıyaka'ya gurbet acısı

PTT 1.Lig’nde sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Karşıyaka, iç sahadaki başarılı performansını deplasmanlara taşıyamayınca, son 9 haftaya girilirken, şampiyonluk barajının 12, Play-Off barajının da 6 puan gerisine düştü. Bu sezon İzmir’deki 12 müsabakada 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan Yeşil-Kırmızılılar, son 8 iç saha maçında hiç mağlup olmadı. Kaf Kaf, ligde Kayserispor, Adana Demirspor ve Antalyaspor’dan sonra ligin en iyi iç saha performansına sahip 4. takım oldu.

Son 2 maçta '0' çekti

Ege temsilcisi, gurbette ise tek kelimeyle yokları oynadı. Çıktığı 13 deplasmanda 3 galibiyet ve 3 beraberliğe karşılık 7 yenilgi alan Karşıyaka, son 7 dış saha maçında galip gelemezken en başarılı deplasman takımı sıralamasında 11’inci basamakta yer bulabildi. Karşıyaka’nın bu görüntüsü yeni teknik sorumlu Ayhan Akman döneminde iyice belirginleşti. Akman’la İzmir’de 2’de 2 galibiyet alırken 9 gol atıp hiç gol yemeyen Karşıyaka, dış sahada 2 maçta '0' çekti, hiç gol atamadı, kalesinde 6 gol gördü.
DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ