MENÜ

Göztepe defansına Sabutay ayarı

Düzyurtspor maçındaki savunmayı bozmak istemeyen teknik direktör Metin Diyadin, cezası biten Sabutay'a takımda yer açmak için formül aramaya başladı.

Göztepe defansına Sabutay ayarı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Birlik Nakliyat Düzyurtspor’u yenerek lider Bandırmaspor’la puan farkını 2’ye indiren Göztepe’de savunmada tatlı bir telaş başladı. Pazar günü Pazarspor’a konuk olacak Sarı-Kırmızılı ekipte cezası biten stoper Sabutay takıma dönerken, Birlik Nakliyat Düzyurt maçında hatasız oynayan defansı bozmak istemeyen teknik direktör Metin Diyadin ise Sabutay’a yer açmak için formül aramaya başladı. Son maçta savunmanın göbeğinde Erkan-Cemil ikilisini oynatan tecrübeli Metin Diyadin’in Erkan’ı sağ beke kaydırarak Sabutay’ı yine stoperde kullanmayı planladığı öğrenildi.

Fatih kızağa çekilebilir

Sağ bek Fatih’i yedek soyundurması beklenen Metin Diyadin, Cemil’i yine 11’de sahaya çıkaracağının sinyallerini verdi. Bu arada haftalar sonra Birlik Nakliyat Düzyurt karşısında yedek oturan bir diğer savunmacı Burak’ın da Pazarspor deplasmanında kulübede olması bekleniyor. Kadro seçimi konusunda adaletli olduğunu belirten Metin Diyadin, "Futbolcularımın son maçta ve idmanlarda gösterdiği performans sonrası ilk 11 oluşturmak kolay değil. Ancak rekabetin başarıyı getirdiğini unutmamak lazım. Keşke her hafta böyle tatlı telaş yaşasam. Herkes çok formda" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ