MENÜ

50 milyon euro istediler

Manchester United'ın kadrosuna katmak için çaba sarfettiği Mats Hummels için Dortmund'dan 50 milyon euroluk talep geldi.

50 milyon euro istediler

Premier Lig kulüplerinden Manchester United'ın birkaç sezondur kadrosuna katmak istediği Mats Hummels için Dortmund tarafından 50 milyon euroluk bonservis bedeli talebi geldi.

Alex Ferguson döneminde de Hummels için girişimlerde bulunan ancak en başta oyuncunun gelen teklifleri reddetmesi dolayısıyla transferi gerçekleştiremeyen Kırmızı Şeytanlar pes etmiyor.

Artık Hummels de istiyor

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre; Manchester United teknik direktörü Van Gaal'in ısrarla istediği Hummels'in de İngiltere'ye gitmeye sıcak baktığı ve "Yıllardır gelen teklifleri reddettim ve takımıma sadık kaldım. Artık İngiltere'ye gitmek için doğru zaman" şeklinde görüş bildirdiği belirtildi.

Dortmund'dan şok talep

Oyuncunun isteğiyle yeni bir teklif hazırlayan United tarafına ise şimdiden dolaylı yoldan cevap geldi. Almanlar 26 yaşındaki Hummels için tam 50 milyon euro talep ediyor. Van Gaal ise bu ücreti "kabul edilemez" bulan United yöneticilerine oyuncunun alınması için her şeyin yapılmasını söylüyor.

2009 yılından beri Dortmund forması giyen 26 yaşındaki oyuncu hem stoperde hem de ön libero mevkiinde forma giyebiliyor. Bu sezon 17 maçta 1 golü bulunuyor.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ