MENÜ

Fred Rutten'in yerine Giovanni van Bronckhorst

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Feyenoord'da sezon sonunda görevinden ayrılacak teknik direktör Fred Rutten'in yerine Giovanni van Bronckhorst getirilecek

Fred Rutten'in yerine Giovanni van Bronckhorst

Feyenoord Kulübü’nden yapılan açıklamada, şu anda Rutten’in yardımcılığını yapan Van Bronckhorst ile önümüzdeki sezondan geçerli olmak üzere 2 senelik anlaşmaya varıldığı bildirildi. Rotterdam ekibinin efsane futbolcuları arasında yer alan Van Bronckhorst’un yardımcılığını ise şu anda aynı görevi yapan Jean-Paul van Gastel üstlenecek.

Ronald Koeman ve Fred Rutten’in bugüne kadar yardımcılığını yapan van Bronckhorst, o isimlerden çok şey öğrendiğini belirterek, kendisine duyulan güvene teşekkür etti.

Feyenoord Kulübü Genel Direktörü Martin van Geel ise 4 yıldır teknik heyette yer alan Van Bronckhorst’un yeni görev için hazır olduğunu söyledi.

Sezon başında Feyenoord’da göreve başlayan Fred Rutten, daha önce yaptığı açıklamada lig bitiminde ayrılacağını açıklamıştı.

Kazım Kazım ve Bilal Başaçıkoğlu’nun formasını giydiği Feyenoord, 28. haftası geride kalan Eredivisie’de, 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti. Feyenoord, topladığı 54 puanla lig lideri PSV Eindhoven’in 16 puan gerisinde, 3. sırada yer alıyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ