MENÜ

Bursaspor, Ronaldinho'nun peşinde

İddia değil, menacer uydurması değil... Bizzat Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı müjdeyi verdi: Ronaldinho'nun menaceriyle görüşmeye başladık. Para konuşmadık ama onu transfer etmek istiyoruz.

Bursaspor, Ronaldinho'nun peşinde

Yeni sezona Timsah Arena’da başlayacak olan Yeşil-Beyazlılar’ın başkanı dün öyle bir açıklama yaptı ki deyim yerindeyse Bursa’da yer yerinden oynadı. “Yeni stadımıza daha çok taraftar çekebilmek, Bursaspor’un adını tüm dünyaya duyurmak için Ronaldinho’yu transfer etmek istiyoruz” diyen Recep Bölükbaşı, Brezilyalı Süperstar’ı kadrolarına katmak için görüşmelere başladıklarını ifade etti.

Ortega örneği

Fenerbahçe’nin stadını yenilemesinin ardından Ortega’yı transfer ettiğini, diğer kulüplerin de aynı yöntemi kullandığını vurgulayan Timsah’ın patronu, “Gelecek sezon kadromuzda yıldız bir oyuncu olacak. Temaslarımız sürüyor. Bu görüşmeden Ronaldinho’nun da bilgisi var. Henüz para konuşulmadı ama ben Bursaspor’un artık dünyaca tanınmış yıldız futbolcuları kadrosuna katması gerektiği inancındayım. Bir arkadaşımın görüşmeleri devam ediyor. Ancak netleşen bir şey yok. Olaylar benim dışında gelişiyor” dedi.

Güneş’in haberi yok

Ronaldinho’nun transferi konusunun kendi fikri olduğunu, konuyu henüz teknik direktör Şenol Güneş ile detaylı görüşmediğini dile getiren Bölükbaşı, hocanın da fikrini aldıktan sonra görüşmeleri hızlandıracaklarını vurgulayarak, “Gündemimizde başka yıldızlar da var” diyerek taraftara müjde verdi.

Beşiktaş alamamıştı

Hatırlanacağı üzere Ronaldinho’nun ismi geçen sezonun özellikle devre arasında Beşiktaş’la anılmıştı. Siyah-Beyazlı takım bu transfer için yoğun mesai harcamış, abisi ve aynı zamanda menaceri olan Assis’le İstanbul’da yapılan zirvede çıkan küçük pürüzler yüzünden transfer gerçekleşmemişti.

Şu anda Meksika’da

Geçtiğimiz eylül ayında Brezilya ekibi Atletico Mineiro ile yollarını ayırarak Meksika’nın Queretaro takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayan yıldız oyuncu, bu sezon çıktığı 17 resmi maçta 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Ronaldinho’nun kısa bir süre önce MLS’e transfer olacağı haberleri gündeme gelmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ