MENÜ

38 saniyede kırmızı kart gören Gerrard özür diledi

İngiltere Premier Lig'de dün oynanan Liverpool-Manchester United maçında oyuna girer girmez kırmızı kart gören Steven Gerrard özür diledi.

38 saniyede kırmızı kart gören Gerrard özür diledi

Anfield Road Stadı’nda oynanan maçta ikinci yarının hemen başında Lallana’nın yerine oyuna dahil olan ancak 38 saniye sonra Herrera’ya yaptığı sert müdahale nedeniyle hakem Martin Atkinson tarafından kırmızı kartla cezalandırılan Gerrard, "Karar doğruydu, takım arkadaşlarımı ve taraftarları yüzüstü bıraktım" dedi.

Sezon sonunda Liverpool’dan ayrılma kararı alan ve LA Galaxy takımıyla anlaşan 34 yaşındaki futbolcu, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Tüm sorumluluğu üzerime alıyorum. Soyunma odasındaki arkadaşlarımdan ve taraftarlarımızdan özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kariyeri boyunca biri İngiltere Milli Takımı’nda olmak üzere 8 kez kırmızı kart gören Gerrard, Liverpool formasıyla çıktığı son Manchester United maçında 38 saniye sahada kaldı.

İlk kırmızı kartını 1999 yılında Everton derbisinde gören deneyimli futbolcu, 2001 yılında Aston Villa ve Leeds United, 2003 yılında Chelsea, 2006 yılında Everton, 2011 ve 2015’te de Manchester United maçlarında takımını 10 kişi bıraktı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ