MENÜ

Samsunspor 4 - 0 Karşıyaka

Play-Off'u hedefleyen Samsunspor, en yakın takipçisi Karşıyaka'yı bozguna uğrattı: 4-0. Mbilla, perdeyi açtı. Ofoedu iki mükemmel golle eski takımını yıktı. Son sözü Hasan söyledi. Karadeniz ekibi, bu zaferle ilk 6'dakilere mesaj yolladı: Geliyoruz...

Samsunspor 4 - 0 Karşıyaka

Nokta transfer konusunda devre arasının en şanslı takımı bence Samsunspor... Stoper Sezer, orta sahada İvanov ve forvette Ofoedu, takımı ayağa kaldırmaya yetti. Dün de Sezer'in stoperdeki performansı, İvanov'un akıl dolu pasları ve Ofoedu'nun harika golleriyle Karşıyaka'yı 4-0'lık bir bozguna uğrattı Kırmızı-Beyazlılar. 16. haftadan, yani ikinci yarıdan itibaren bir puan cetveli yapılmış olsa Samsunspor 20 puanla, Kayseri (22) ve Alanya'nın (21) ardından 3. sırada olurdu. Bu önemli istatistik Karadeniz ekibinin ikinci yarıda yakaladığı başarılı ivmenin göstergesi. Karşıyaka için de bir iki şey söylemeli. Ayhan hoca takımın başında 4 maça çıktı. İki 'bitik' takım Ordu ve Manisa'yı yendi, bunlar ölçü değildi. İki zorlu deplasman Antep ve Samsun'dan ise hüsranla döndü. Kaf-Kaf'ın, Play-Off'u yakalamak için en keskin viraj olan Samsun'da bu denli kötü görünmesi hayra alamet değil, bizden söylemesi.

Sezonun golü olabilir!

26'da Mustafa'nın alıştığımız el bombası ortalarından birini izledik. Soldan ceza alanına gönderdiği topa iyi yükselen Mbilla maçtaki gol perdesini açtı. 57'de Ofoedu, Karşıyaka savunmasının hatasını affetmedi. Kendi yarı sahasından aldığı topu 50 metre götürdü, eski takımını üzdü: 2-0. 59'da Mbilla’nın ortasında bir kez daha sahneye çıkan Ofoedu, ceza sahası dışından unutulmaz bir kafa golü attı. 62'de Murat’ın uzun pasıyla buluşan Hasan, bu sezon ilk golünü atarken son sözü söyledi: 4-0.

90+ Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ