MENÜ

Işıl Reçber: Direk dansı yapacaksan yap ama...

Fenerbahçe, Beşiktaş ev Milli Takım'ın efsane kalecisi Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Işıl Reçber: Direk dansı yapacaksan yap ama...

Futbolumuzun efsane file bekçisi Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber, yakında çıkarmayı planladığı kitapta yakından tanıdığı bir dünyayı tasvir edecek.

Kendi ifadesiyle büyük tepkilere neden olacak kitapta Reçber, futbolcu eşlerinin kendince sosyolojik analizine soyunacak. Reçber’e göre futbolcu eşleri ve sevgilileri “Bana hiçbir şey olmaz” diyerek yanlış yapıyorlar. Onlara tavsiyesi şu: Tamam, istediğiniz renk arabaya binin, istediğinizi giyin ama kendinizi de geliştirin.

Işıl Reçber'e sorulan sorulardan bir tanesi de Caner Erkin'in eşi Asena Erkin'in Instagram hesabında paylaştığı direk dansı görüntüleriydi.

İşte Hürriyet Pazar'da yer alan röportajdaki Caner-Asena sorusu ve Işıl Reçber'in bu konudaki cevabı...


Soru: Ama nedense fazlasıyla yoruma açık oluyor futbolcu eşleri, keza fatura ödeme durumu da... Alpay-Cansel dönemini hatırlarsınız. Şimdi de Caner-Asena olayları gündemde... Instagram paylaşımları, direk dansları filan... Ne düşünüyorsunuz?

Işıl Reçber: Direk dansını kadınlar spor olarak da yapıyor ama bunu ifadeyle yorum yaparak Instagram’da paylaşmak doğru değil. O zaman gelebilecek bazı taşlara açık oluyorsun. “Tamam, ben de böyle giyiniyorum, böyle yaşıyorum. Ama bazı şeylerimi de düzeltmem lazım” diyebilirler. Değer yargılarını kaybederek, başka hiçbir şeye önem vermeyerek, “Bana hiçbir şey olmaz” diyerek yanlış yapıyorlar. “Ben şuyum, ben buyum” zırhını giyiyor, sonrasında “Bu arabaya binmem lazım, şöyle davranmam lazım” diye bir ruh haline giriyorlar. Özlerinde kimsenin kötü olduğuna inanmıyorum, sadece böyle şeylere kendilerini kaptırıp doğal hallerinden şaşıyorlar. Şimdi bana diyecekler ki “Işıl Reçber, biz de her dergide senin ayakkabını, çantanı görüyoruz.” Okey, ben onu da yapıyorum ama bazı şeyleri kaybetmeyerek. Aile yapıma dikkat ediyorum, kendimi besliyorum, günümü boş geçirmiyorum, kendimce birçok şey yapıyorum. Sadece fotoğraftaki kişi değilim. İnsanlar görüyor “Makyaj yapıyor, saçları çok güzel, marka giyiniyor.” Ama gerçekler sadece bundan ibaret değil.

Haberin Devamı
YORUM YAZ