MENÜ

Gaziantep B.B. 2-0 Orduspor

Geçtiğimiz hafta Şanlıurfaspor yenilgisiyle sarsılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligin dibine demir atan Orduspodr karşısında rahat bir galibiyet aldı. Doğu temsilcisini galibiyete Köksal Yedek ile Mahmut Temur taşıdı. 25 haftayı da puansız kapatan Mor-Beyazlılar için tehlike çanları çalmaya devam etti.

Gaziantep B.B. 2-0 Orduspor

Sezona şampiyonluk hedefiyle giren ancak yapılan büyük yatırımlara rağmen beklentilerin altında kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig'in dibine demir atan Orduspor'u rahat geçti: 2-0. Geçtiğimiz haftayı Şanlıurfaspor yenilgisiyle kapatan Güneydoğu temsilcisi her iki yarıda bulduğu gollerle 3 puana ulaştı. Genç oyunculardan kurulu Mor-Beyazlılar, mücadele tutuk başlarken, ev sahibi ise ilk düdükle birlikte rakibin üstünde baskı kurmaya başladı. Karşılaşmanın 22. dakikasında topla buluşan Köksal Yedek, Mavi-Beyazlılar'ı öne geçiren golü attı. Golden sonra büyük moral bozukluğu yaşan Orduspor'un gençlerden kurulu kadrosunun geliştirdiği kısır ataklar skoru dengelemeye yetmedi. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

32 puana ulaştılar

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarıda da oyunun hakimiydi. Teknik direktör Hakan Kutlu'nun öğrencileri. İkinci yarının başında aradığı ikinci golü de buldu. 57. dakikada bu kez Mahmut Temur saheye çıktı, Güneydoğu temsilcisini rahatlatan isim oldu. Son galibiyetini 6 hafta önce Antalyaspor karşısında alan Mor-Beyazlılar, 25. haftayı 11 puanla kapatırken, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise puanını 32'ye çıkardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ