MENÜ

"Bu galibiyet oyuncularımın hakkıdır"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, sahalarında Karşıyaka karşısında 4-0'lık galibiyeti hak ederek kazandıklarını söyledi.

"Bu galibiyet oyuncularımın hakkıdır"

Altın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, futbolcularını oynadıkları oyun nedeniyle kutlayarak şunları ifade etti:

"Bizim tek sıkıntımız, takımlar bizi iyi analiz ediyorlar. Bizim karşımızda açık oynayan takım olduğu zaman benim takımım sahne alıyor. Bu maçta da aynı şekilde sahne aldık. Bu galibiyet oyuncularımın hakkıdır. Hiçbir maçta oyuncu değişikliklerini bize olumsuz olsun diye yapmıyorum. Benim amacım bu takımı hem güçlü hem de teknik anlamda hazır tutmak. Yenilsek de yensek de takım gibi oynuyoruz. Bizim yolumuz açık. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz."

Karşıyaka cephesi

Karşıyaka Teknik Direktörü Rıza Tuyuran ise maça iyi başladıklarını ancak skoru bulamadıklarını kaydetti.

Maçın ilk yarım saatlik bölümünde iyi pozisyonlar bulduklarını ama skoru lehlerine çeviremediklerini dile getiren Tuyuran, şu değerlendirmede bulundu:

"Yediğimiz golden sonra dengemiz bozuldu. Özellikle ikinci yarının başında mağlup durumdan kurtulabilmek için arkayı boşaltarak riskli bir oyun sergiledik. Sonucunda peş peşe 2 gol yedikten sonra maç koptu. Artık bu maçta söylenecek bir şey yok. Bundan sonraki maçlara bakıyoruz. Daha ligin bitimine 9 hafta var. Son düdüğe kadar yarış devam edecek. Play-off şansları her hafta değişecek. Bizim tek amacımız ligin son düdüğüne kadar yapabileceğimiz ne varsa onu yapmak. Yarışımız son düdüğe kadar devam edecek."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ