MENÜ

Sivasspor - Bursaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de 25. haftada Sivasspor kendi sahasında Bursaspor'u ağırlayacak.

Sivasspor - Bursaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Sivasspor kendi sahasında ligin en güçlü ekiplerinden biri olan Bursaspor'u ağırlıyor. İki ekibinde tek hedefi var: Karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmak...

Sivasspor cephesi

Ligde kalma mücadelesi veren Sivasspor, Avrupa Kupaları için savaşan Bursaspor’u konuk edecek. Sergen Yalçın’la ivme yakalayan Yiğidolar’ın sahasında puan kaybetme lüksü yok.

Sivasspor, sahasında oynayacağı Bursaspor hazırlıklarını tamamladı ve karşılaşma saatini beklemeye başladı. Sergen Yalçın yönetiminde basına ve taraftarlara kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma koşusunun ardından çift kale maça geçti. Kafasındaki ideal 11’i deneyen başarılı teknik adam, oyuncularına Bursaspor karşılaşmasının önemini tekrar vurguladı. Ligde 15. sırada yer alarak uçurumun kenarında dolaşan Yiğidolar’da Yalçın’ın, “Yerimizi herkes biliyor. Puan kaybetme kredimizi zaten çoktan tükettik. Kimseye kabus yaşatmaya hakkımız yok” dediği öğrenildi. Kırmızı-Beyazlılar’da Eneramo ve İbrahim Toraman sakatlığı, Kadir Bekmezci de kupadaki Kayseri maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle oynamayacak.


Bursaspor, fabrikaları sattı!


Bursaspor cephesi

Bursaspor’da bu zorlu maç öncesi 3 oyuncu sakat. Teknik direktör Şenol Güneş; Bakambu, Bekir Yılmaz ve Belluschi’nın yokluğuna rağmen, takımını en iyi şekilde zorlu sınava hazırladı.

Ligin başarılı ekibi Bursaspor, oynayacağı maç için dün öğle saatlerinde Sivas’a hareket etti. Yenişehir’den Türk Hava Yolları’na ait özel uçak ile Sivas’ın yolunu tutan Yeşil-Beyazlı kafileyi, kulüp başkanı Recep Bölükbaşı ile Kulüp TFF Temsilcisi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Ali Büyükkurt uğurladı. Bursa’da sakatlıkları bulunan Cedric Bakambu, Bekir Yılmaz ve Fernando Belluschi 18 kişilik kafilede yer almadı. Takımın as futbolcuların yaşadığı sakatlıklar nedeniyle teknik direktör Şenol Güneş’ın kritik sınavda hamle yapma sayısı da haliyle azaldı. Yıldız futbolcuların yokluğunda deneyimli çalıştırıcı, yine de takımını en iyi şekilde hazırlamaya çalıştı.

Muhtemel 11'ler

SİVASSPOR:
Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, Burhan, Adem, Mehdi, Hakan, Aatıf, Batuhan
BURSASPOR: Harun, Şener, Serdar, Civelli, Aziz, Ozan Tufan, Şamil Çinaz, Volkan Şen, Holmen, Josue, Fernandao
STAT. Sivas 4 Eylül
SAAT: 16.00
HAKEM: Tolga Özkalfa

Haberin Devamı
YORUM YAZ