MENÜ

Hakem yanlış oyuncuyu attı!

Premier Lig'de Manchester City-West Bromwich Albion maçında hakem, yanlış oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

Hakem yanlış oyuncuyu attı!

İngiltere Premier Ligi'nin 30. haftasında Manchester City'nin West Bromwich Albion'u 3-0 yendiği maçta hakem Neil Swarbrick, skandal bir karar verdi.

Bony'ye ilk faulü ceza alanı dışında Craig Dawson yaptı.

Karşılaşmanın henüz 90. saniyesinde Manchester Cityli Bony, önce ceza alanı dışında Craig Dawson, ardından ceza sahası içinde Gareth McAuley tarafından yere indirildi. Hakem Neil Swarbrick, Dawson'un ceza alanı dışında yaptığı faulü işaret etti ancak daha sonra büyük bir hata yaparak, ikinci faulü yapan McAuley'e kırmızı kart gösterdi. West Bromwich oyuncuları hakeme hata yaptığını anlatmaya çalışsa da ikna edemedi.

Bony'ye ikinci faulü McAuley yaptı. Hakem Swarbrick, Dawson'un hareketine faul düdüğü çaldı ancak daha sonra yanlışlıkla McAuley'e kırmızı kart gösterdi.

28 Milyon Sterlinlik Bony ilk golünü attı

Rakibinin henüz 2. dakikada 10 kişi kalmasıyla rahatlayan Manchester City, 27. dakikada Bony, 40. dakikada Fernando ve 77. dakikada Silva'nın golleriyle 3-0 galip geldi. Devre arasında 28 milyon sterline transfer edilen Bony, mavi beyazlı kulüpte ilk kez gol atma sevinci yaşadı.

Mancester City, aldığı bu galibiyetle puanını 61'e yükselterek ikinci sıradaki yerini korudu. West Bromwich ise 33 puanla 13. sırada yer alıyor.

Daha önce de olmuştu

Daha önce de Manchester United'ın Sunderland'i konuk ettiği maçta hakem Roger East, benzer bir karar vermişti. Falcao'yu ceza sahası içinde düşüren ve penaltıya sebebiyet veren John O'Shea'nin yerine Wes Brown doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ