MENÜ

Samsunspor'un aklı Kaf Kaf'ta

Ligin 25. haftasında Play-Off yolundaki rakiplerinden Karşıyaka'yı ağırlayacak oyan Karadeniz temsilmcisi 3 puana odaklandı. Futbol şube sorumlusu Metin Ateş, "Zor bir maç olacak ama tarftarımızın desteğiyle galibiyete ulaşmak istiyoruz" ifadeseni kulandı.

Samsunspor'un aklı Kaf Kaf'ta

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, pazar günü sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürdü. Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, koşu sonrası kültür fizik hareketleri yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın taktik ağırlıklı çalışma bölümü basına kapalı gerçekleştirildi. İdmana, izinli olan kaptan Musa Aydın dışında tüm oyuncular katıldı. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan futbol şube sorumlusu Metin Ateş, ligin zorlu ekiplerinden Karşıyaka’yı konuk edeceklerini söyledi.

Taraftara çağrıda bulundu

Rakiplerinin de Play-Off mücadelesi veren takımlar arasında yer aldığına dikkati çeken Ateş, "Karşıyaka bizim Play-Off konusunda en ciddi rakiplerimizden. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Sahamızda, seyircimiz önünde oynamak avantaj. İnşallah bu avantajı skora da yansıtabiliriz" dedi. Ateş, oldukça zorlu geçeceğini belirttiği Karşıyaka mücadelesinde Kırmızı-Beyazlı taraftarlara Samsunspor’u yalnız bırakmamaları çağrısında bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ