MENÜ

Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi heyecanı

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen 8 takım, Berlin'deki final öncesi rakibini arıyor. Nyon'da bugün gerçekleştirilecek kurada iki ülke takımı birbirine rakip olabilecek. Turnuvada bizi ise Arda Turan temsil edecek.

Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi heyecanı

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final eşleşmeleri, bugün İsviçre’nin Nyon şehrinde düzenlenecek kura çekimiyle belli oluyor. Devler Ligi’nde çeyrek finale kalan takımlar arasında İspanya’nın 3 önemli ekibi Real Madrid, Barcelona ve Atletico Madrid, Fransa’dan PSG ve Monaco, Almanya’dan Bayern Münih, İtalya’dan Juventus ve Portekiz’den Porto kulüpleri bulunuyor. TSİ 13.00’te gerçekleştirilecek kura çekiminde, aynı ülkenin takımları birbirleriyle eşleşebilecek. Çeyrek final karşılaşmaları, 14-15 ve 21-22 Nisan tarihlerinde yapılacak. Yarı final kuraları ise 24 Nisan’da çekilecek.

Tek Türk Arda Turan

Nuri Şahin
ve İlkay Gündoğan’lı Borussia Dortmund, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’lı Bayer Leverkusen, Mesut Özil’li Arsenal’in son 16 turunda elenmesinin ardından çeyrek finaldeki tek Türk oyuncu geçen sezonun Devler Ligi finalisti Atletico Madrid’in yıldızı Arda Turan olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ