MENÜ

Wolfsburg büyük oynuyor

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın planlarını yapan Wolfsburg, Everton'ın genç yıldızı Romelu Lukaku için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor.

Wolfsburg büyük oynuyor

Almanya Ligi'nde (Bundesliga), Bayern Münih'in 9 puan arkasında 2. sırada yer alan ve gelecek sezon büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak Wolfsburg, yeni sezon için yapacağı transfer hamlelerini şimdiden belirledi.

Alman basınında çıkan haberlere göre, devre arası transferinde Chelsea'den André Schürrle'yi kadrosuna katan ve yine bir dönem Chelsea forması giyen Kevin De Bruyne'u bünyesinde bulunduran Wolfsburg, bir başka eski Chelsea'li yıldızı gözüne kestirdi.

Everton ve Belçika Milli Takımı formalarını giyen Romelu Lukaku için nabız yoklayan Wolfsburg'un, bu transfer için 45 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.


Di Maria'dan şoke eden karar!
Geçtiğimiz ay İngiliz the Sun gazetesine konuşan Lukaku, ''Chelsea'da oynamak benim için kusursuz bir deneyimdi ve ben kendimi daha da geliştirmek için Chelsea ayarında bir kulüpte oynamak istiyorum. Bu bir sır değil. Yeniden o büyük atmosferlerde top koşturmak en büyük hedefim'' ifadelerini kullanmıştı.

Tüm bu gelişmelerin ışığında 21 yaşındaki golcü oyuncunun, Wolfsburg'tan teklif gelmesi halinde, eski takım arkadaşları Kevin De Bryune ve Schurrle ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde oynama isteğine sıcak baktığı belirtiliyor.

Bu sezon 29 Premier Lig maçında Everton forması giyen Romelu Lukaku 8 gol kaydederken, genç oyuncu 8 Avrupa Ligi karşılaşmasında ise 7 gol kaydetti.

Tolga Kaplan

Haberin Devamı
YORUM YAZ