MENÜ

Team Turx Umman'dan kupayla döndü

Extreme Sailing Series'in (ESS) ikinci ayağında ülkemizi temsil eden Kaya Ropes Team Turx, genel sıralamada beşinciliğe yerleşti.

Team Turx Umman'dan kupayla döndü

Türk yelkenciler Umman’dan kupayla döndü. Extreme Sailing Series'in (ESS) ikinci ayağında ülkemizi temsil eden Kaya Ropes Team Turx, genel sıralamada beşinciliğe yerleşti.

Toplam 29 yarışın yapıldığı ESS 2015 ikinci ayağında aldığı bir birincilik, dört ikincilik ve iki üçüncülükle kısa sürede kaydettiği ilerlemeyi ortaya koyan ve ikinci grubun lideri konumuna gelen yelkencilerimiz Kaya Ropes Team

Turx, bu derecelere ilave olarak start istatistiklerinin yüksek olması ve takım olarak sergiledikleri hızlı gelişme neticesinde Land Rover Above and Beyond Kupası’na layık görüldü.

Kaptan Dirvana: İnandık, kazandık


ESS’de ilk kez yarıştıklarını söyleyen kaptan Edhem Dirvana, "Bunun için ilk günden inanarak çalıştık. Her etaptan, her yarıştan ders çıkardık, hayata geçirdik. Bu çabalarımızın sonucunda genel sıralamada üç basamak birden yükseldik ve Land Rover Above and Beyond kupasını Türkiye’ye getirdik. Bu etabı beşinci sırada bitirdik. Bu bizim dördüncülüğe de bir adım yaklaştığımız anlamına geliyor. Bize inanan ve işbirliği içinde olan ana sponsorumuz Kaya Ropes başta olmak üzere, diğer sponsorlarımız Number 1 TV ve Radyo ile Sailracing’e çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ