MENÜ

Sergen Yalçın çıldırdı

Medicana Sivasspor, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Kayserispor ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken Sergen Yalçın'ın hakeme olan tepkisi dikkat çekti.

Sergen Yalçın çıldırdı

Maçın 82. dakikasında Kayserisporlu oyuncunun Eneramo'ya yaptığı sert faule sinirlenen Sergen Yalçın neredeyse saha içine kadar girerek, oyuncuya kırmızı kart vermeyen Özgür Yankaya'ya büyük tepki gösterdi. Bu tepkisinin ardından Yankaya tarafından tribünlere gönderilen Sergen Yalçın'ı yardımcıları güçlükle sakinleştirdi.

Hakemin tribünlere gönderdiği Sergen Yalçın'ı yardımcıları doğrudan soyunma odasına götürmek zorunda kaldı. 46. dakikada Sivasspor'dan Kadir Bekmezci'ye kırmızı kart gösteren Özgür Yankaya'nın kararlarına tepki gösteren Yalçın'ın, oyundan atıldıktan sonra Yankaya'nın üzerine doğru yürümek istedi. Sahaya giren Sergen'i yardımcıları durdurdu.

SERGEN YALÇIN: HAKEM OYUNUN ÖNÜNE GEÇTİ

Maçtan sonra konuşan Sergen Yalçın'ın yardımcısı Orhan Kaynak, Özgür Yankaya'yı eleştirirken, "Maçı iyi bir skorla bitirdik, 1-1 iyi skor. İki ayaklı maçın ilk bölümünü avantajlı bitirdiğimizi düşünüyorum. Bugün istediğimiz oyunu ortaya koyduk. Özellikle ilk yarıda rakibi kendi sahamızda karşılayıp kontra ataklardan goller bulmayı düşünüyorduk. Bunu da başardık. Ancak maçın ikinci yarısında hakemin verdiği kırmızı kart ve Eneramo'ya yapılan pozisyonda vermediği kırmızı kart maçın kalitesini düşürdü. Hakem maçın ikinci yarısında oyunun önüne geçti." dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ