MENÜ

Eskişehirsporlu futbolcular umutlu

Eskişehirsporlu Sezer Öztürk ve Emre Güral, Balıkesirspor maçından alacakları galibiyetle çıkışı sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti.

Eskişehirsporlu futbolcular umutlu

Eskişehirsporlu futbolcular Sezer Öztürk ve Emre Güral, Spor Toto Süper Lig’de yarın Balıkesirspor ile yapacakları maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi. Sezer Öztürk, kulübün resmi internet televizyonu "eses.tv"ye yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu maçında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Eskişehirspor’un ligde hak etmediği bir konumda bulunduğunu anlatan Sezer Öztürk, "Mersin İdmanyurdu maçında her arkadaşım gibi benim de bir payım vardı. Onun için çok mutluyum. Yarınki maç, Mersin İdmanyurdu maçından daha zor olacak. Kazandığımız takdirde bize neler getireceğinin farkındayız. Bu moral ve motivasyonla Balıkesir’e gidiyoruz. Yarın elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu. Emre Güral da çok önemli bir deplasman maçı oynayacaklarını belirterek, şunları söyledi:

"Takım olarak maça iyi hazırlandık. Son haftalardaki galibiyetlerden sonra bu istikrarı devam ettirmek, alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Balıkesirspor’u yenersek, ligdeki konumumuz daha iyi olacak. Üç puan için Balıkesir’e gideceğiz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ