MENÜ

Mesut Özil'e tepki yağıyor

Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Monaco-Arsenal karşılaşmasının devre arasında formasını Kondogbia ile değiştiren Mesut Özil'e tepki yağıyor.

Mesut Özil'e tepki yağıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 mücadelesinde Arsenal, ilk maçta 3-1 kaybettiği Monaco'yu deplasmanda 2-0 mağlup etse de elenmekten kurtulamadı.

Karşılaşmanın devre arasında ise Mesut Özil ve Kondogbia'nın forma değiştirmesi Ada'da gündeme oturdu. İngiliz taraftarlar, sosyal medyadan Türk asıllı Alman oyuncuyu yaptığı bu davranış nedeniyle eleştiri yağmuruna tuttu.

Eski Manchester United efsanesi Paul Scholes'ta televizyonda maçı yorumlarken Mesut'u eleştirdi. Scholes, ''Bu durumu sevmiyorum. Soyunma odasında, çıkış tünelinde, insanların olmadığı bir yerde yapın. Ancak sahada, hemde devre arasında forma değiştirmek yanlış. Bu hiçbir zaman bana göre olmadı'' dedi.

Küçük maçların oyuncusu

Sakatlığının ardından yakın zamanda yeniden sahalara dönen ve gösterdiği performansla Arsenal'de ayın oyuncusu seçilen 26 yaşındaki oyuncu, buna karşın taraftarları ikiye bölmeye devam ediyor. Bir kısım taratarlar Mesut'un performansından memnunken, diğer kısım ise yıldız oyuncuyu 'küçük maçların büyük oyuncusu', 'büyük maçlarda kayboluyor' diyerek eleştiriyor.

Tolga Kaplan

MESUT ÖZİL'İN İSTATİSTİKLERİ
Roberto Firmino İngiltere'yi karıştırdı

Haberin Devamı
YORUM YAZ