MENÜ

Arena yıldızları!

Timsah Arena'da sona yaklaşılıyor. Taraftar yeni stat için sabırsızlanırken sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Fernandao, Belluschi ve Josue'nin durumları merak ediliyor. 3'ünü de kadroda tutmak isteyen yönetimin kaynak arayışları sürüyor.

Arena yıldızları!

Bittiğinde adını Avrupa’nın en görkemli statları arasına yazdıracak olan Timsah Arena’nın inşaatında artık sona yaklaşıldı. Süper Lig’in en kalabalık taraftar topluluklarından birine sahip olan Bursa’da futbolseverler yeni sezona yeni statta girmek için sabırsızlanıyor. Ancak bir yandan da takımda sözleşmesi sona erecek olan yıldızların durumları merak ediliyor. Büyükşehir Belediyesi yeni stadın açılışına Real Madrid ya da Barcelona’yı getirmek için uğraşıyor. Yönetimin de gündemindeki en önemli madde Fernandao, Josue ve Belluschi’yi takımda tutmak.

Menaceri Brezilya yolcusu

Bu kapsamda çalışmalar başladı. İlk olarak Fernandao için adım atılacak. Başkan Recep Bölükbaşı, Brezilyalı oyuncunun kulübüyle temasa geçmesi için oyuncunun menaceri Eduardo Uram’ı gelecek hafta Brezilya’ya yollayacak. Satın alma opsiyonu 5 milyon Euro olan 28 yaşındaki forvetin bonservisi üzerinden pazarlık yapılacak. Timsah’ın, Fernandao’nun satışından Brezilya kulübüne pay verip bu transferi 4 milyon Euro’ya bitirmek istediği gelen haberler arasında.

Josue için Porto seferi


Josue’nin durumu ise farklı. Portekizli, Bursa’da kalmak istiyor. Ancak kulübü Porto, kiralık sözleşmesi imzalarken opsiyon vermemişti. Porto’da 2017’ye kadar mukavelesi olan futbolcu için konuşulan bonservis rakamı 2 milyon Euro. Bu oyuncu için de bir menacer görevlendirildi ve görüşmelere başlandı. Ve son olarak Belluschi... Arjantinli orta saha oyuncusu için gerekirse yıllık aldığı 1.2 milyon Euro’luk ücrete zam yapılacak. Belediyenin de Bursaspor’a bu transferler için destek vereceği konuşuluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ